Ultieme cadeautips voor Moederdag

Aankomende zondag is het weer zover: moederdag. Wat moet je nu weer verzinnen?! Hier een aantal tips om origineel voor de dag te komen en jouw lieve moeder eens goed te verrassen. 

  1. Je zelfgemaakte fotoboek

Het is in deze tijd misschien een beetje ouderwets, aangezien we allemaal onze foto’s opslaan op harde schijven en de iCloud. Maar de vraag is of je ooit nog wel terugkijkt naar al die foto’s en of je harde schijf het überhaupt lang overleeft. Daarom de ultieme tip én meteen een super cadeau: een fotoboek. Bij de action of de hema kun je allerlei verschillende fotoboeken kopen. Vervolgens selecteer je op je telefoon alle leuke foto’s van jou en je moeder, die je in het fotoboek zou willen plakken. Je kan bij de kruidvat bijvoorbeeld voor weinig geld deze foto’s laten uitprinten op hoge foto kwaliteit. Binnen no-time kun je beginnen met plakken en je fotoboek is zo vol met mooie herinneringen. Wie is hier nu niet blij mee?! Tenslotte zeggen foto’s soms meer dan woorden!

  1. Relax pakket


Zijn jij en je moeder nu echte huismussen? Of bezorg jij jouw moeder af en toe wel eens hoofdpijn? Dan is hier de ultieme tip voor een leuk cadeau. Stel een relax pakket samen voor jouw moeder. Wat hoort daar allemaal bij? Koop een lekkere badjas bij de ikea of de hema met een paar sloffen. Dit is al een goede start. Om het relax pakket aan te vullen koop je een lekkere douchegel met een paar overheerlijke maskers (die jullie misschien nog wel kunnen delen:-). Doe je nu samen met je broer of zus en heb je een iets groter budget? Dan is een wellness giftcard nog een extra leuke toevoeging aan dit pakket. 

  1. Wijn


Wijnen, wijnen, wijnen. De meeste van jullie zien nu waarschijnlijk allemaal Martien Meiland voor je. Is jouw moeder nu ook zo’n echte wijn fan als Martien? Ga naar de Albert Heijn of de Jumbo en maak een soort proeverij voor je moeder. Koop vijf verschillende soorten wijn en koop een lekker hapje erbij. Je kunt het samen op moederdag meteen uittesten of je geeft het in een pakket en ze kan zelf haar momentjes uitkiezen. 

  1. Een herkenbare puzzle

In deze tijd hebben we zowiezo meer tijd voor elkaar en meer tijd over voor leuke spelletjes bijvoorbeeld. Heb je nou veel geduld en ben je samen met je moeder een echte puzzelaar, dan is dit wat voor jullie. Op verschillende sites kun je een eigen foto uploaden van je mobiel en hiervan een puzzel maken. Je kiest bijvoorbeeld een leuk vakantiekiekje en het komt aan in puzzelstukjes. En puzzelen maar! Zo is het niet alleen een cadeautje voor je moeder, maar heb je er zelf stiekem ook nog plezier van.

Lees ook: Netflix fans opgelet: de beste tips voor corona bingewatchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.